Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

Petreceți un Revelion de neuitat!

Trăiți atmosfera festivă la trecerea dintre ani și întâmpinați cu bucurie Anul Nou, alături de cei dragi!
V-am pregătit o noapte de Revelion cu bucate alese, muzică live oferită de orchestră, DJ, o atmosferă extraordinară care păstrează vie amintirea romantismului și eleganța timpurilor de mult apuse.

Cum unde? La Restaurantul Berbec, chiar la kilometrul 0 al Municipiului Ploiești, acolo unde s-au perindat multe neamuri de viță nobila și unde vă veți simți minunat în lumea eleganței și a merindelor împărătești, pregatite după meșteșugul bucătarilor noștri: foie gras, duet de file de somon și șalău, mușchiuleț de porc în sos de vin, pulpă de rață confiată, brânzeturi fine și altele asemenea.

Avem nu unul, ci două locuri perfecte pentru petrecerea dintre ani:
Salon Cristal: aproximativ 160 locuri
Salon Clasic: aproximativ 120 locuri

Și cum vrem să ne asigurăm că nu veți rata acest eveniment, vă recomandăm să vă rezervați din timp participarea pentru că, la fel ca în fiecare an, locurile sunt limitate și se epuizează rapid după lansarea anunțului petrecerii cu ștaif la cel mai renumit restaurant din Ploiești.

Potpuriu de gustări

Delisă de curcan
Foie gras cu ou de prepeliță
Medalion cu mușchi de vită și fructe în aspic
Roșie cherry cu brânză de burduf și unt
Aperitiv Bratislava
Cheesecake cu somon afumat
Spată de porc presată, cu jeleu de hrean și nisip de măsline
Cub de brânză cu roșie deshidratată, chives și ulei de măsline
Lacrimă din aluat crocant cu spumă de brânză și icre roșii

Din împărăția Zeului Neptun

Duet de somon și file de șalău, midie,
risotto, sparanghel, morcovi Vichy, sos butter lemon

Specialitate de An Nou, în duet

Mușchiuleț de porc în sos de vin împănat cu prune uscate,
Pulpă de rața confiată,
Soufflé de cartofi cu brânză Cheddar
Salată frisé cu boabe de rodie și sos vinegrette

Selecție de fructe proaspete

Desert

Vis de Iarnă

Băuturi alcoolice

Vin spumant

Vin:

Fetească neagră, Moșia de la Tohani (sec)
Fetească albă, Moșia de la Tohani (demisec)
Rosé, Moșia de la Tohani (demisec)

Bere:

Ursus premium cu alcool
Ursus fără alcool: Ursus Premium, Ursus Cooler

Cinzano Bianco / Rosso

Campari

Gin:

Beefeater
Gordon’s

Vodcă Absolut

Whisky:

Jack Danielꞌs
Ballantines

Digestive:

Jagermeister
Baileys
Samaro, lichior din nuci verzi

Long drinks & Cocktails:

Campari Orange
Gin Gordon’s Tonic
Gin Beefeater Tonic
Vodka Orange
Aperol Spritz
Pink Grapefruit Gin
Rhubarb & Ginger Gin
Hugo

Băuturi non-alcoolice

Răcoritoare din gama Coca Cola: Coca Cola / Fanta / Sprite
Granini: portocale / grapefruit
Apă minerală Dorna (plată / carbogazoasă)
Cafea espresso Julius Meinl, cu sau fără cofeină
Cappuccino cu spumă de lapte, cu sau fără cofeină
Caffè Latte
Ceai Julius Meinl

Program artistic:

Salon Cristal:
Orchestra Unison Music condusă de Marin George
DJ George (în pauzele orchestrei)
La trecerea dintre ani toți mesenii vor fi invitați în fața hotelului să ciocnim un pahar de vin spumant, pentru a admira focul de artificii cu râsete, urări de bine și multă voie bună
Continuăm petrecerea cu Orchestra Unison Music și DJ George

Salon Clasic:
Orchestra Berbec condusă de Cristi Petrescu
DJ George (în pauzele orchestrei)
La trecerea dintre ani toți mesenii vor fi invitați în fața hotelului să ciocnim un pahar de vin spumant, pentru a admira focul de artificii cu râsete, urări de bine și multă voie bună
Continuăm petrecerea cu Orchestra condusă de Cristi Petrescu si DJ George

Informații utile:

Preț:
Salonul Clasic | 450 lei/persoană
Salonul de Cristal | 490 lei/persoană

Plata poate fi efectuată și cu tichete de vacanță. În acest caz vor fi prestate și servicii de cazare, conform prevederilor legale.

Copiii până la 12 ani beneficiază de un meniu special „Prichindel” în valoare de 250 lei/copil.

Locurile vor fi considerate rezervate numai după achitarea integrală a serviciilor contractate.

Beneficiarul poate rezilia contractul în următoarele condiții:
– fără nicio penalitate, în baza unei cereri scrise transmisă Prestatorului până cel târziu la data de 15 noiembrie 2022, pentru contractele încheiate anterior datei de 15 noiembrie 2022;
– fără dreptul de a solicita sumele achitate, în situația în care cererea scrisă a Beneficiarului este depusă la Prestator după data de 15 noiembrie 2022, în cazul contractelor încheiate anterior datei de 15 noiembrie 2022;
– fără dreptul de a solicita sumele achitate, în cazul contractelor încheiate după data de 15 noiembrie 2022;
– fără nicio penalitate, în situații speciale (internare în spital, deces), în baza unei solicitări scrise făcută cel mai târziu în ziua evenimentului de un aparținător al Beneficiarului. La solicitarea scrisă se vor anexa actele doveditoare ale situațiilor speciale;
– nicio cerere de reziliere nu va fi acceptată după data evenimentului.

Informații și rezervări:

Aida Oprea și Georgeta Albu
Restaurant Manager
reservation@restaurantberbec.ro
Mobil: 0753 068 446
Telefon: 0244 526 641