Skip to main content
Sala Evenimente Corporate

Sala Geneva

Sala Geneva este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt.

Sala Geneva este dotată cu mobilier modern.

Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break.

Sala Geneva are internet wireless de mare viteză.

Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart.

Dotări

Caracteristici Sală

Sala noastră de evenimente corporate este un spațiu modern și bine echipat, conceput special pentru a găzdui diverse tipuri de evenimente business, cum ar fi conferințe, seminarii, training-uri, prezentări și petreceri corporate. Designul nostru elegant și amenajarea atentă a sălii asigură un cadru profesional și confortabil pentru orice ocazie.

Dotările tehnice performante sunt incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare.

Rezervă

Dimenisuni:

Suprafață: 31,6 m²
Lungime: 6,2 m
Lățime: 5,1 m

Capacitate:

Înălțime minimă: 2,7 m
Înălțime: 3,5 m
Capacitate: 12 pers

Adițional:

Internet wireless gratuit de mare viteză
Lumină naturală
Draperii blackout

La cerere:

Servicii de catering
Asistență și personal dedicat
Decor la cerere

Facilități

Organizare Eveniment

  • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
  • Opțiunea de a găzdui prânzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
  • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
  • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
  • Locuri de parcare la cerere
  • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing

SĂLI EVENIMENTE CORPORATE

Salonul
De Cristal

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru. Sala poate fi aranjata in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie. Dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

Detalii

Sala
Amsterdam

Sala Amsterdam este amplasată la etajul II, în latura de sud a Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Amsterdam este dotata cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart.

Detalii

Sala
Barcelona

Sala Barcelona este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala
Viena

Sala Viena este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Viena este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

Sala
Paris

Sala Paris este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala Paris dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Paris este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Detalii

TerasaBerbec

Atmosfera terasei Berbec este una prietenoasă și primitoare. Terasa este amenajată cu gust, cu mese și scaune confortabile, oferind un ambient plăcut pentru a organiza un eveniment corporate în aer liber. Daca doriți  organizați evenimente speciale in aer liber, cum ar fi lansări de produse, team buildings, prezentări de modă sau expoziții de artă, noi putem face posibil acest lucru.

Detalii

Sala noastră este adaptabilă și poate găzdui evenimente de diferite dimensiuni. Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu mai intim pentru o prezentare restrânsă sau de o sală mai mare pentru o conferință extinsă, putem adapta configurația și capacitatea sălii în funcție de cerințele dumneavoastră. De asemenea, punem la dispoziție facilități precum ecrane de proiecție, sistem audio și de iluminat profesional, conexiune Wi-Fi de înaltă viteză și multe altele pentru a vă asigura că evenimentul dvs. se desfășoară fără probleme.

Ne dorim să vă oferim o experiență completă și de calitate superioară. Echipa noastră dedicată de organizatori de evenimente corporate vă va sprijini în planificarea și coordonarea tuturor detaliilor, asigurându-vă că evenimentul dvs. decurge fără probleme. De asemenea, punem la dispoziție echipament audiovizual de ultimă generație, echipamente de prezentare și tehnologie avansată pentru a vă ajuta să livrați mesajul și conținutul într-un mod profesionist și captivant.