Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru.
Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica).
Salonul este dotat cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Acesta poate fi aranjat in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie.
Salonul de Cristal dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

Informații sau rezervări:

Telefon: +40 244 526641
Email: reservation@hotelcentralploiesti.ro

Caracteristici sală:

 • Suprafata: 283 m²
 • Lungime: 20,4 m
 • Latime: 13,9 m
 • Inaltime minima: 4 m
 • Inaltime maxima: 4,8 m
 • Capacitate: 200 pers
 • Dotări tehnice performante incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare
 • Internet wireless gratuit de mare viteză
 • Lumină naturală
 • Draperii si jaluzele blackout

Facilități organizare eveniment:

 • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
 • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing
 • Opțiunea de a găzdui pranzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
 • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
 • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
 • Locuri de parcare la cerere
Salonul de Cristal

ARANJAMENTE POSIBILE / NUMĂR DE LOCURI

Aranjament teatru

200 locuri

Aranjament sala de clasa

100 locuri

Aranjament U-shape

44 locuri

Aranjament boardroom / hollow square

48 locuri

Aranjament banquet

140 locuri

GALERIE FOTO

Vă punem la dispoziție:

sala-first-class

SALA FIRST CLASS

Sala First Class este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala First Class dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala First Class este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Sala Alfa

SALA ALFA

Sala Alfa este amplasata la etajul II, in latura de sud a Hotelului Central si dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Alfa este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare. Sala de conferinte Alfa este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart.

Sala Beta

SALA BETA

Sala Beta este amplasata la etajul III, in latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Sala Gama

SALA GAMA

Sala Gama este amplasata la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Gama este dotata cu mobilier modern. Sala dispune de o masa ovala, 12 scaune si de spatiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Gama are internet wireless de mare viteza. Pot fi oferite la cerere, fara costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

Sala Delta

SALA DELTA

Sala Delta este amplasata la etajul I, in vecinatatea Salonului de Cristal, si dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferinte Delta este dotata cu internet wireless de mare viteza, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, aer conditionat.

sala-terra-prezentare

SALA TERRA

Sala Terra este amplasata la parter, in vecinatatea receptiei Hotelului Central si dispune de mobilier modern (mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Terra este dotata cu internet wireless de mare viteza, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, aer conditionat.