Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

 

1. Treziti-va revigorata.
Mergeti la culcare la o ora decenta in noaptea dinaintea nuntii, pentru a putea fi in cea mai buna forma. Din acest motiv, este intelept sa planificati petrecerea burlacilor sau a burlacitelor cu cel putin o saptamana inainte.

2. Acordati-va destul timp pentru a va pregati.
Vreti să fiti relaxata si sa va simtiti bine cu domnisoarele de onoare, nu stresata de faptul ca nu veti termina la timp.

3. Cand va alegeti rochia perfecta, asigurati-va ca va puteti aseza, ridica bratele si ca puteti sa dansati in ea. Nu este nimic mai rau decat sa va simtiti restrictionata si inconfortabil in ziua nuntii dumneavoastra.

4. Daca ati cumparat pantofi noi pentru ziua cea mare, incercati sa va obisnuiti cu ei din timp.
In caz contrar, este posibil sa va simtiti ciudat si sa aveti dureri de picioare. Pentru situatiile critice, este bine sa aveti de rezerva o pereche de balerini mai deosebiti, care vor arata grozav cu rochia de mireasa atunci cand o sa doriti sa va relaxati.

5. Nu exagerati cu parfumul. Parfumurile tari va pot face sa va simtiti rau.

6. Dar in afara de toate acestea, puneti telefonul la distanta. Nimic din ce se intampla nu este mai important decat nunta dumneavoastra.

7. Luati o scurta cina romantica.
Sa va faceti timp pentru a va bucura de o masa completa este aproape imposibil cu atat de multi oaspeti care se inghesuie pentru atentia dumneavoastra, dar o scurta cina – in care luati o gustare si va bucurati de compania noului sot – este mai usor de realizat.

8. Este bine sa aveti o atitudine relaxata cu privire la noaptea nuntii. Nu fiti obsesiva si nu va stresati prea mult. Incercati sa fiti pregatita pentru orice situatie dificila si sa va bucurati de fiecare minut al evenimentului, chiar daca lucrurile nu merg conform planului … pentru ca niciodata nu merg astfel!

9. Asigurati-va ca va simtiti bine in propria persoana.

10. Fiti un oaspete la propria nunta. Traiti momentul. Chiar daca ati anticipat si planificat, nu analizati fiecare lucru daca merge conform planului sau ce urmeaza sa se intample. Fiti prezenta si bucurati-va de sarbatoare asa cum este. Asta va face ca ziua sa ramana intiparita in memoria dumneavoastra si va permite sa va bucurati de ea si sa va distrati!

Meet pleasure, develop your plans