Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti   Telefon: +40 244 526641   Email rezervari hotel: reservation@hotelcentralploiesti.ro

Produse de cofetarie de la Hotel Central Ploiesti

Laboratorul de Cofetarie Central, amplasat in incinta Hotelului Central, produce cele mai rafinate prajituri si torturi pentru momentele speciale din viata dumneavoastra.

Elegant decorate, intotdeauna proaspete, torturile si prajiturile Cofetariei Central sunt alegerea perfecta pentru orice eveniment.

Produsele de cofetarie cuprind retete cunoscute precum si retete traditionale, si foarte important, sunt preparate din ingrediente naturale, proaspete si atent selectionate.

Aveti nevoie de prajituri sau torturi pentru un eveniment special? Puteti comanda la Cofetaria Central si beneficiati de consultanta gratuita in privinta alegerii dulcelui perfect, dar si pentru personalizarea acestuia. Maestrii nostri cofetari va pot raspunde la orice intrebare.

Ati comandat dulciuri la Cofetaria Central si doriti transportul produselor in conditii de securitate alimentara intr-un anumit moment special? Pentru orice comanda mai mare de 200 lei asiguram transportul in orice localitate din Judetul Prahova cu masina noastra autorizata DSV si dotata cu sistem de climatizare. Aveti garantia calitatii, dar si a seriozitatii ca produsele vor ajunge exact la timp, in locul indicat de dumneavoastra.

GALERIE FOTO

Torturi

Pentru informatii si comenzi va rugam sa ne contactati la: