Skip to main content

SĂLI EVENIMENTE CORPORATE

Stil Corporativ

De ce Hotel Central Ploiesti?

Valorile Noastre

Ospitalitate

Ospitalitatea este inima serviciului nostru hotelier, iar nevoile și confortul oaspeților noștri sunt mereu în centrul atenției noastre. Echipa noastră calificată este dedicată să ofere o primire călduroasă și să creeze o atmosferă primitoare, astfel încât fiecare oaspete să se simtă ca acasă.

Calitate

Excelența în calitate este fundamentul pe care ne construim reputația în domeniul hotelier. Fiecare detaliu, este atent gestionat pentru a asigura că oaspeții noștri beneficiază de o experiență de neuitat, caracterizată de standarde superioare și atenție la fiecare aspect al șederii lor.

Onestitate

Onestitatea reprezintă unul dintre principiile fundamentale ale serviciului nostru hotelier, iar angajații noștri sunt dedicați să ofere informații corecte, transparente și veridice în toate interacțiunile cu oaspeții noștri.

Eficiență

Punem un accent deosebit pe eficiență în toate aspectele serviciului nostru hotelier, asigurându-ne că fiecare cerere este gestionată prompt și cu precizie, pentru a oferi o experiență plăcută și fără probleme oaspeților noștri.

CENTRUL DE CONFERINȚE

Spațiu profesional pentru evenimentele corporate

Salile dedicate evenimentelor corporate reprezintă un cadru perfect pentru întâlniri de afaceri, conferințe și seminarii. Cu facilități moderne și amenajări rafinate, aceste spații îmbină funcționalitatea cu eleganța, oferind un mediu ideal oricarui eveniment.

95+

Ani de Experiență

1

Sala Conferinte

6+

Meeting Rooms

Petreceri Corporate

Cadrul perfect pentru petrecerea companiei.

Petrecerile corporate reprezintă momente prețioase în care membrii echipei pot scăpa de tensiunile cotidiene ale mediului de lucru și pot interacționa într-un mod relaxat. Acest tip de evenimente oferă un spațiu informal și plin de distracție, facilitând dezvoltarea unor legături personale mai strânse între colegi. Într-un astfel de context relaxat, se poate consolida spiritul de echipă prin activități recreative și jocuri, ceea ce, la rândul său, are un impact pozitiv asupra moralului și motivației angajaților.
În final, petrecerile corporate nu doar că îmbunătățesc relațiile interpersonale, ci și contribuie la un mediu de lucru mai plăcut și productiv, generând un sentiment de apartenență și angajament în cadrul organizației.