Skip to main content
De ce Hotel Central Ploiesti?

Valorile Noastre

Onestitate

Dorim să subliniem că onestitatea reprezintă unul dintre principiile fundamentale ale serviciului nostru hotelier, iar angajații noștri sunt dedicați să ofere informații corecte, transparente și veridice în toate interacțiunile cu oaspeții noștri.

Eficiență

Punem un accent deosebit pe eficiență în toate aspectele serviciului nostru hotelier, asigurându-ne că fiecare cerere este gestionată prompt și cu precizie, pentru a oferi o experiență plăcută și fără probleme oaspeților noștri.

Ospitalitate

Ospitalitatea este inima serviciului nostru hotelier, iar nevoile și confortul oaspeților noștri sunt mereu în centrul atenției noastre. Echipa noastră calificată este dedicată să ofere o primire călduroasă și să creeze o atmosferă primitoare, astfel încât fiecare oaspete să se simtă ca acasă.

Calitate

Excelența în calitate este fundamentul pe care ne construim reputația în domeniul hotelier. Fiecare detaliu, este atent gestionat pentru a asigura că oaspeții noștri beneficiază de o experiență de neuitat, caracterizată de standarde superioare și atenție la fiecare aspect al șederii lor.

CENTRUL DE CONFERINȚE

Spațiu profesional pentru evenimente.

Acest spațiu dedicat evenimentelor profesionale reprezintă un cadru perfect pentru întâlniri de afaceri, conferințe și seminarii. Cu facilități moderne și amenajări rafinate, acest spațiu îmbină funcționalitatea cu eleganța, oferind un mediu inspirator pentru schimbul de idei și colaborare.
Dotat cu echipamente tehnologice avansate, mobilier confortabil și o ambianță adecvată, acest spațiu încurajează interacțiunea și învățarea într-un cadru profesional și sofisticat. Indiferent dacă planificați o prezentare importantă sau o sesiune de brainstorming, acest spațiu profesional pentru evenimente vă asigură cadrul potrivit pentru reușita fiecărei întâlniri de afaceri.

30+

Ani de Experiență

1000x

Evenimente Susținute

10+

Săli și Saloane

Petreceri Corporate

Cadrul perfect pentru petrecerea companiei.

Petrecerile corporate reprezintă momente prețioase în care membrii echipei pot scăpa de tensiunile cotidiene ale mediului de lucru și pot interacționa într-un mod relaxat. Acest tip de evenimente oferă un spațiu informal și plin de distracție, facilitând dezvoltarea unor legături personale mai strânse între colegi. Într-un astfel de context relaxat, se poate consolida spiritul de echipă prin activități recreative și jocuri, ceea ce, la rândul său, are un impact pozitiv asupra moralului și motivației angajaților.
În final, petrecerile corporate nu doar că îmbunătățesc relațiile interpersonale, ci și contribuie la un mediu de lucru mai plăcut și productiv, generând un sentiment de apartenență și angajament în cadrul organizației.

Meniu Personalizat
Locație Centrală
SĂLI EVENIMENTE CORPORATE

Stil Corporativ

Evenimente Private

Evenimente Corporate

Mâncare ca la mama acasă!

Meniu Pentru Petreceri Corporative Cu Gust

Marea Poveste A Calatoriei Nostre Culinare

Restaurantul Berbec reprezintă destinația perfectă pentru a explora „Marea poveste a călătoriei noastre culinare”. Fiecare preparat servit în acest restaurant este o bucată din această poveste, o călătorie prin arome autentice și experiențe gastronomice remarcabile.

De la rețete tradiționale transmise din generație în generație până la creații inovatoare, fiecare farfurie reflectă pasiunea noastră pentru arta culinară și dorința de a împărtăși bucuria gustului autentic cu fiecare oaspete care trece pragul nostru.

Programul Restaurantului Berbec

Luni – Duminica: 10:00  – 22:30
Mâncarea se servește până la 21:30 

Berbecu’ Band: Joi – Duminica
Muzica Live

Mâncare cu Specific Românesc
Dar și Internațional