Skip to main content

Hotelul Central pune la dispozitia turistilor sai o gama diversificata de servicii, specifice unui hotel de patru stele de top.

Scopul nostru la Hotelul Central este satisfacția clienților 100%. Dacă nu sunteți mulțumit de ceva, vă rugăm să anunțați în timpul șederii dvs receptia hotelului.

Stații de încărcare pentru autovehicule electrice și plug-in hibrid în Ploiești

Ca întotdeauna, Hotelul Central din Ploiești este un pionier în ceea ce privește sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător
Acest proiect este rezultatul preocupării noastre de a încuraja politicile non-poluante şi de a ne alinia practicilor internaţionale, cât și creșterii numărului automobilelor electrice în România.

În curtea interioară sunt instalate două stații de încarcare Feper E-Charge pentru autovehicule electrice sau plug-in hibride.
Acestă investiție stă la baza dezvoltării unei game fără precedent de servicii dedicate în primul rând oaspeților hotelului de 4 stele, susţinută şi de un pachet consistent de soluţii şi servicii pentru o vacanță liniștită sau o călătorie de afaceri memorabilă.
Prin proiectul celor două stații moderne construite și instalate de Feper SA, Hotelul Central oferă un acces simplificat la serviciul de încărcare pe baza unui card bancar Mastercard/Maestro/Visa. Acest aspect simplifică accesul la staţiile de încărcare pentru utilizatorii individuali posesori ai unui automobil electric sau plug-in hibrid.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0244 526 641 sau prin e-mail la reservation@hotelcentralploiesti.ro

CARACTERISTICI TEHNICE

22kW – 400V, 32A

Conector AC Type 2

PROGRAM ZILNIC

8:00 – 22:00

HOTEL CENTRAL PLOIEȘTI

At at glance

Facilități hotel:

Free internet

Ca parte a conceptului Easy Internet Connect Service, Hotelul Central oferă acces gratuit la Internet. Accesul la internet wireless de mare viteză este acum gratuit pentru toți oaspeții Hotelului Central.

Super breakfast

Hotel Central ofera la micul dejun un bufet bogat si variat, cu o gamă largă de produse alimentare proaspete, selectate din bucătăria romaneasca si internationala.

Parcare gratuita

Locuri de parcare sunt disponibile gratuit, pentru oaspeții noștri, în parcarea publică.La sosirea in hotel, va rugam parcati masina pentru cateva minute pe strada aflata intre magazinul Winmarkt si Hotelul Central. Mergeti la receptie si solicitati un loc de parcare. Lucratorii Consierge ai Hotelului Central se vor ocupa de parcarea masinii dvs.

Transfer la / de la aeroport

Hotelul Central ofera posibilitatea transferului de la / la aeroport cu propriul shuttle, masina moderna, confortabila, echipata cu sistem de climatizare.

Servicii de spalatorie

Sejurul mediu in Hotelul Central este de cel puțin două zile, ceea ce face ca serviciile de spălătorie să devină o necessitate. Serviciul este disponibil de luni pana vineri. Turistii nostri pot preda hainele înainte de ora 12:00 si vor fi returnate până la ora 15:00 în aceeași zi . Hainele predate după ora 12:00 vor fi returnate in ziua lucratoare urmatoare.

Late Check-out

Check-out time : în ziua de plecare, oaspetii nostri sunt rugați să elibereze camerele lor la ora 12:00. Pentru cereri de check-out târziu, vă rugăm să contactați Recepția. Pentru plecari până la ora 18:00, poate fi oferit check-out tarziu la o rata de 30 % din tariful de cazare pentru o zi. Pentru plecari după ora 18:00 se va incasa 100 % din tariful de cazare pentru o zi.