Skip to main content

PROTOCOL SARS-COV-2

Ca întotdeauna, Hotelul Central din Ploiești este un pionier în ceea ce privește siguranța și igiena.

Vă asigurăm de faptul că echipa noastră tratează cu maximă seriozitate noile reguli de igienă, siguranță și distanțare socială, luând măsuri de prevenție, dezinfecție și igienizare atât în spațiile publice ale hotelului cât și în camere.

HOTEL CENTRAL PLOIEȘTI

At at glance

Facilități hotel:

Free internet

Ca parte a conceptului Easy Internet Connect Service, Hotelul Central oferă acces gratuit la Internet. Accesul la internet wireless de mare viteză este acum gratuit pentru toți oaspeții Hotelului Central.

Super breakfast

Hotel Central ofera la micul dejun un bufet bogat si variat, cu o gamă largă de produse alimentare proaspete, selectate din bucătăria romaneasca si internationala.

Parcare gratuita

Locuri de parcare sunt disponibile gratuit, pentru oaspeții noștri, în parcarea publică.La sosirea in hotel, va rugam parcati masina pentru cateva minute pe strada aflata intre magazinul Winmarkt si Hotelul Central. Mergeti la receptie si solicitati un loc de parcare. Lucratorii Consierge ai Hotelului Central se vor ocupa de parcarea masinii dvs.

Transfer la / de la aeroport

Hotelul Central ofera posibilitatea transferului de la / la aeroport cu propriul shuttle, masina moderna, confortabila, echipata cu sistem de climatizare.

Servicii de spalatorie

Sejurul mediu in Hotelul Central este de cel puțin două zile, ceea ce face ca serviciile de spălătorie să devină o necessitate. Serviciul este disponibil de luni pana vineri. Turistii nostri pot preda hainele înainte de ora 12:00 si vor fi returnate până la ora 15:00 în aceeași zi . Hainele predate după ora 12:00 vor fi returnate in ziua lucratoare urmatoare.

Late Check-out

Check-out time : în ziua de plecare, oaspetii nostri sunt rugați să elibereze camerele lor la ora 12:00. Pentru cereri de check-out târziu, vă rugăm să contactați Recepția. Pentru plecari până la ora 18:00, poate fi oferit check-out tarziu la o rata de 30 % din tariful de cazare pentru o zi. Pentru plecari după ora 18:00 se va incasa 100 % din tariful de cazare pentru o zi.