Skip to main content
Salon Evenimente Mari

Salonul de Cristal

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiești, are o suprafață de 283 m² și o capacitate de 200 de persoane în aranjament sală de teatru.

Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică).

Salonul este dotat cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Acesta poate fi aranjat în stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/recepție.

Salonul de Cristal dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

Dotări

Caracteristici Sală

Salonul nostru de evenimente private este un loc elegant și rafinat, special conceput pentru a găzdui o varietate de evenimente private, cum ar fi nunți, petreceri de logodnă, aniversări, botezuri, petreceri de burlăcie și multe altele. Spațiul nostru este amenajat cu atenție pentru a oferi o atmosferă confortabilă și plăcută, iar designul modern și finisajele de înaltă calitate creează un cadru impresionant pentru orice ocazie.

Dotările tehnice performante sunt incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare.

Rezervă

Dimenisuni:

Suprafață: 283 m²
Lungime: 20,4 m
Lățime: 13,9 m

Capacitate:

Înălțime minimă: 4 m
Înălțime maximă: 4,8 m
Capacitate: 200 pers

Adițional:

Internet wireless gratuit de mare viteză
Lumină naturală
Draperii blackout

La cerere:

Servicii de catering
Asistență și personal dedicat
Decor la cerere

Facilități

Organizare Eveniment

  • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
  • Opțiunea de a găzdui prânzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
  • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
  • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
  • Locuri de parcare la cerere
  • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing

SĂLI EVENIMENTE CORPORATE

Sala
Amsterdam

Sala Amsterdam este amplasată la etajul II, în latura de sud a Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Amsterdam este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare. Sala de conferințe Amsterdam este dotata cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart.

Detalii

Sala
Paris

Sala Paris este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala Paris dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Paris este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala
Barcelona

Sala Barcelona este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala
Geneva

Sala Geneva este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Geneva este dotată cu mobilier modern. Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Geneva are internet wireless de mare viteză. Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart

Detalii

Sala
Viena

Sala Viena este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Viena este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

TerasaBerbec

Atmosfera terasei Berbec este una prietenoasă și primitoare. Terasa este amenajată cu gust, cu mese și scaune confortabile, oferind un ambient plăcut pentru a organiza un eveniment corporate în aer liber. Daca doriți  organizați evenimente speciale in aer liber, cum ar fi lansări de produse, team buildings, prezentări de modă sau expoziții de artă, noi putem face posibil acest lucru.

Detalii