Skip to main content

Stații de încărcare pentru autovehicule electrice și plug-in hibrid în Ploiești

Ca întotdeauna, Hotelul Central din Ploiești este un pionier în ceea ce privește sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător

Acest proiect este rezultatul preocupării noastre de a încuraja politicile non-poluante şi de a ne alinia practicilor internaţionale, cât și creșterii numărului automobilelor electrice în România.

În curtea interioară sunt instalate două stații de încarcare Feper E-Charge pentru autovehicule electrice sau plug-in hibride.

Acestă investiție stă la baza dezvoltării unei game fără precedent de servicii dedicate în primul rând oaspeților hotelului de 4 stele, susţinută şi de un pachet consistent de soluţii şi servicii pentru o vacanță liniștită sau o călătorie de afaceri memorabilă.

Prin proiectul celor două stații moderne construite și instalate de Feper SA, Hotelul Central oferă un acces simplificat la serviciul de încărcare pe baza unui card bancar Mastercard/Maestro/Visa. Acest aspect simplifică accesul la staţiile de încărcare pentru utilizatorii individuali posesori ai unui automobil electric sau plug-in hibrid.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0244 526 641 sau prin e-mail la reservation@hotelcentralploiesti.ro

CARACTERISTICI TEHNICE

22kW – 400V, 32A

Conector AC Type 2

PROGRAM ZILNIC

8:00 – 22:00