Skip to main content
HOTEL CENTRAL PLOIEȘTI

Suite Junior

Suprafata aproximativa a suitei: 30 m2 | Numar maxim de oaspeti: 2 adulti

Suitele Junior sunt spatioase și luminoase, este amenajată cu mobilier util și elegant, oferind astfel o opțiune ideală pentru călătoriile de afaceri.

Fiecare Suită Junior este alcătuită dintr-o cameră de lucru, un dormitor și o baie, ocupând o suprafață de 30 de metri pătrați. Dormitorul este dotat cu un pat de tip king size. Aceste suite sunt echipate cu mobilier de calitate, lenjerie antialergică, fotolii confortabile, televizor LED Samsung, telefon cu conexiuni naționale și internaționale, minifrigider cu opțiuni de minibar, halat, papuci, seif și uscător de păr. Climatizarea în fiecare suită poate fi ajustată individual. Accesul la Centrul Wellness este oferit gratuit pentru toți oaspeții.

Când ajung în Suitele Junior, oaspeții sunt întâmpinați cu un pachet de bun venit inclus, care conține o mini tabletă de ciocolată, un fierbător cu pliculețe de ceai, cafea instant și zahăr. De asemenea, conexiunea la internet wireless de înaltă viteză este disponibilă fără costuri suplimentare.

 

Facilități hotel:
Aeroport transfer
Centru conferinte
Camere nefumatori
Room service
Cafenea
Servicii spalatorie
Centru relaxare: fitness, piscina, Jacuzzi, sauna.
Internet wireless de mare viteza – gratuit
Internet point – gratuit
Incasare card credit
Mic dejun servit in sistem bufet
Parcare – gratuita
Restaurant
Instrucțiuni pentru check-in și check-out

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 15:00, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în sistemul de gestiune hotelieră, pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate.

Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12:00.

Animale

Regula generală nu permite cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale.

Suite

2 persoane
1 pat
30m2
Free
1 televizor

CONTACT

Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti