Skip to main content
Salon Evenimente
Salon Clasic

Salon Clasic din Ploiești este un loc unic și impresionant, care îmbină cu succes tradiția și eleganța într-un spațiu modern și sofisticat.

Acesta este unul dintre cele mai populare locuri de întâlnire și de savurat atât specialități romanești cât și internaționale, datorită frumuseții și rafinamentului său. În interior, salonul este decorat cu cristale, candelabre, oglinzi și obiecte de artă, care dau un aer de opulență și eleganță. Mobila este confortabilă și elegantă, iar spațiul este luminos și plin de viață.

Un alt aspect interesant al acestui salon este că organizează evenimente speciale, cum ar fi nunți, botezuri și petreceri, oferind o gamă largă de servicii, inclusiv catering și decorare, pentru a asigura că evenimentul este perfect. Spațiul poate fi personalizat în funcție de preferințele și nevoile clienților, astfel încât aceștia să aibă parte de o experiență memorabilă și unică.

Dotări

Caracteristici Sală

Salonul nostru poate găzdui evenimente de diferite dimensiuni. Avem mai multe săli care se pot adapta la nevoile dumneavoastră, de la evenimente mai intime la cele mai ample și fastuoase. Sala noastră principală este prevăzută cu o podea spațioasă pentru dans și un sistem audio de înaltă calitate pentru a vă asigura că petrecerea dvs. va fi animată și plină de energie.

Dotările tehnice performante sunt incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare.

Rezervă

Dimenisuni:

Suprafață: 283 m²
Lungime: 20,4 m
Lățime: 13,9 m

Capacitate:

Înălțime minimă: 4 m

Înălțime maximă: 4,8 m

Capacitate: 120 pers

Adițional:

Internet wireless gratuit de mare viteză
Lumină naturală
Draperii blackout

La cerere:

Servicii de catering
Asistență și personal dedicat
Decor la cerere

Facilități

Organizare Eveniment

  • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
  • Opțiunea de a găzdui prânzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
  • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
  • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
  • Locuri de parcare la cerere
  • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing

SĂLI EVENIMENTE CORPORATE

Salonul
De Cristal

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru. Sala poate fi aranjata in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie. Dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

Detalii

Sala
Paris

Sala Paris este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale. Sala Paris dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala Paris este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala
Barcelona

Sala Barcelona este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala
Geneva

Sala Geneva este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Geneva este dotată cu mobilier modern. Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Geneva are internet wireless de mare viteză. Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart

Detalii

Sala
Viena

Sala Viena este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Viena este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

TerasaBerbec

Atmosfera terasei Berbec este una prietenoasă și primitoare. Terasa este amenajată cu gust, cu mese și scaune confortabile, oferind un ambient plăcut pentru a organiza un eveniment corporate în aer liber. Daca doriți  organizați evenimente speciale in aer liber, cum ar fi lansări de produse, team buildings, prezentări de modă sau expoziții de artă, noi putem face posibil acest lucru.

Detalii

Salon Clasic din Ploiești oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni pentru meniu, cu preparate gustoase și rafinate, pregătite cu ingrediente de calitate superioară. Acesta poate fi personalizat în funcție de preferințele și necesitățile fiecărui eveniment, asigurându-se că meniul este perfect pentru gusturile și necesitățile clienților.

În plusca și salon de evenimente în Ploiești,  oferă și servicii complete de organizare a evenimentelor, inclusiv aranjarea de flori, decorarea spațiului, fotografie și video, muzică și divertisment, dar și cazare pentru invitați, în cazul în care este necesar.

Acesta este cu siguranță un loc pe care trebuie să îl vizitați dacă sunteți în căutarea unei experiențe deosebite în materie de savurat prânzul sau cinasau dacă doriți să organizați un eveniment special într-un cadru intim și rafinat.