Skip to main content

Servicii suplimentare cu plată

La hotelul nostru, ne-am propus să vă oferim o experiență memorabilă și de neuitat.

Pentru a face ca momentul dumneavoastră să fie cu adevărat special, avem o varietate de servicii disponibile cu plată

Bună ziua și bun venit la hotelul nostru!
Suntem încântați să vă avem ca oaspete și suntem aici pentru a vă oferi servicii suplimentare care să vă facă șederea mai confortabilă și mai plăcută. În dorința noastră de a vă oferi o experiență deosebită, punem la dispoziție o gamă variată de servicii suplimentare cu plata.

Indiferent de motivele călătoriei dumneavoastră - fie că sunteți într-o călătorie de afaceri, în vacanță sau pur și simplu doriți să vă răsfățați - avem servicii suplimentare care să răspundă nevoilor dumneavoastră.
Pentru a vă asigura că aveți o experiență deosebită, vă rugăm să ne contactați în avans și să ne comunicați preferințele și nevoile dumneavoastră. Echipa noastră dedicată va lucra împreună cu dumneavoastră pentru a crea un plan personalizat și pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

Vă mulțumim că ați ales să petreceți timpul la hotelul nostru și suntem nerăbdători să vă oferim servicii de înaltă calitate și să vă facem șederea una memorabilă!

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0244 526 641 sau prin e-mail la reservation@hotelcentralploiesti.ro

SERVICII CU PLATA

Serviciu transfer la/de la aeroport

Servicii conferință

Restaurant (6:30-22:30)

Room Service (6:30-22:00)

Cafenea

Minibar

Servicii spălătorie (L-V)

Telefon național și internațional