Skip to main content
Sala Evenimente Corporate

Sala Paris

Sala Paris este amplasată la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiești.

Sala dispune de mobilier format dintr-o masă din lemn masiv, înconjurată de 18 scaune ergonomice directoriale.

Sala Paris are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering.

Sala Paris este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Dotări

Caracteristici Sală

Sala noastră de evenimente corporate este un spațiu modern, versatil și profesional, conceput special pentru a găzdui diferite tipuri de evenimente de afaceri. Indiferent dacă organizați o conferință, un seminar, o prezentare de produse sau o petrecere corporativă, sala noastră este adaptabilă și poate fi configurată în funcție de nevoile dvs. Spațiul nostru elegant și bine amenajat oferă un cadru potrivit pentru evenimente de înaltă clasă.

Dotările tehnice performante sunt incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare.

Rezervă

Dimenisuni:

Suprafață: 84 m²
Lungime: 11,5 m
Lățime: 7,3 m

Capacitate:

Înălțime minimă: 2,7 m
Înălțime maximă: 3 m
Capacitate: 18 pers

Adițional:

Internet wireless gratuit de mare viteză
Lumină naturală
Draperii blackout

La cerere:

Servicii de catering
Asistență și personal dedicat
Decor la cerere

Facilități

Organizare Eveniment

  • Asistență la setarea pauzelor de cafea și a opțiunilor de meniu
  • Opțiunea de a găzdui prânzul, cina de gală sau orice alt eveniment în saloanele Restaurantului Berbec din incinta Hotelului Central
  • Meniuri personalizate create de bucătarii inovatori ai hotelului, în funcție de bugetul dumneavoastră
  • Coordonator dedicat întâlnirilor și evenimentelor
  • Locuri de parcare la cerere
  • Spațiu dedicat (foyer) pentru amenajarea pauzelor de cafea, servire cocktail-uri sau bufete standing

SĂLI EVENIMENTE CORPORATE

Salonul
De Cristal

Salonul de Cristal este amplasat la etajul 1 al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru. Sala poate fi aranjata in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie. Dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering.

Detalii

Sala
Amsterdam

Sala Amsterdam este amplasată la etajul II, în latura de sud a Hotelului Central și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Amsterdam este dotata cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart.

Detalii

Sala
Barcelona

Sala Barcelona este amplasată la etajul III, în latura de sud a Hotelului Central. Sala dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala dispune la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala este dotată cu internet wireless de mare viteză, sonorizare, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, climatizare.

Detalii

Sala
Geneva

Sala Geneva este amplasată la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala Geneva este dotată cu mobilier modern. Sala dispune de o masă ovală, 12 scaune și de spațiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Geneva are internet wireless de mare viteză. Pot fi oferite la cerere, fără costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart

Detalii

Sala
Viena

Sala Viena este amplasată la etajul I, în vecinătatea Salonului de Cristal și dispune de mobilier modern (mese tip pupitru și scaune tapițate pe structură metalică). Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala de conferințe Viena este dotată cu internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran proiecție, flipchart, aer condiționat.

Detalii

TerasaBerbec

Atmosfera terasei Berbec este una prietenoasă și primitoare. Terasa este amenajată cu gust, cu mese și scaune confortabile, oferind un ambient plăcut pentru a organiza un eveniment corporate în aer liber. Daca doriți  organizați evenimente speciale in aer liber, cum ar fi lansări de produse, team buildings, prezentări de modă sau expoziții de artă, noi putem face posibil acest lucru.

Detalii

Sala noastră de evenimente corporate poate găzdui grupuri de diferite dimensiuni. Avem multiple configurații posibile, de la încăperi pentru întâlniri mai mici și sesiuni de lucru până la săli ample pentru conferințe mari. Sala noastră este dotată cu echipamente tehnologice de ultimă generație, inclusiv proiectoare, ecrane, sistem audio și conexiune Wi-Fi rapidă, pentru a asigura o experiență de prezentare și comunicare excelentă.

În afară de spațiul de evenimente, oferim și o gamă de servicii suplimentare pentru a vă ajuta să organizați evenimentul corporate într-un mod eficient și fără probleme. De exemplu, putem asigura servicii de catering adaptate la preferințele dvs., inclusiv opțiuni de meniuri personalizate sau bufete tematice. De asemenea, punem la dispoziție personal de organizare și coordonare a evenimentului, pentru a vă asigura că totul decurge conform planului și că toți participanții se simt bineveniți și îngrijiți.